italiaanse-vlagkopie

Italiaans drama Toretelini was daverend succes

Zaterdagavond het decor van het Italiaans drama Tortellini. In twee voorstellingen werd het publiek letterlijk meegevoerd van locatie naar locatie. Tussen culinaire intermezzo’s door, ontrolde zich het hartstochtelijke verhaal van de familie Karels.

De voorstelling Tortellini kwam tot stand in een unieke samenwerking tussen de WDO, de theatergroepen van de City of Wesopa en de Weesper horeca. Het stuk werd in twee shifts opgevoerd, beiden uitverkocht aan honderd man publiek.

De start van het drama was voor Cafe ’t Helletje, hier begonnen de deelnemers met een overheerlijke prosecco. De voorstelling werd op diverse locaties voorgezet.

Nadat het toneel was afgelopen kwamen er nog diverse gasten voor een afzakkertje naar Café ’t Helletje waar belevenis van de gehele avond in geuren en kleuren werd verteld.
[slideshow id=8]


Gemaakt door www.HettyHelpt.nl